Da sa studovat z Bc. Informatika -->Mgr Pedagogika INF a MAT?
Caw, chcela by som robit ucitelku inf a mat, momentalne ale studujem teoreticky INF. na FMFI v BA. Neviete mi poradit ako dalej? Chcela by som ist inde cize napr Nitra, ale neviem ci ma mozu zobrat z tohto odboru na Mgr. kedze moj odobr nieje pedagogicky?
ja by som si len spravil pedagogické minimum... popri škole - trvá 2 roky.. aspoň u nás to tak funguje, že keď študuješ matiku, informatiky, fyziku tak si popri tom dáš tie psychologické predmety a máš pedagogické minimum a pri tom ako chýbajú učitelia informatiky, tak ťa hocikde vezmú... ale napr. môj brat robí 4 dni v kancli a 1 deň učí na strednej škole aj bez pedagogického minima lebo učitelia informatiky sú veľmi nedostatkový tovar...
ja myslím, že by to asi nebol problém. Aj keď neviem z akého dôvodu chceš ísť práve na ped. odbor, keďže ped. minimum sa dá spraviť aj bez toho. Navyše mať FMFI a ísť robiť pedagogiku na UKF je teda dosť useless nie? Veď už len plat absolventa Bc. z informatiky je nasobne vyšší než plat učiteľa.
U nás je to tak, že si musíš dorobiť všetky predmety druhého odboru, teda matematiky, a potom ťa vezmú na magistra. Ale v každej škole je to iné. Skús sa spýtať na študijnom, tam ti poradia.
Ale zostaň na matfyze, prečo chceš zmenu?
@obrvonjottr Nejde mi ani velmi o plat pretoze viem ze s BC si mozem zarabat uz popri skole dost, skor mi ide o to ze ucenie by som chcela robit, je to taky maly sen
@fixa Odpisali mi ze sa mozem prihlasit asi pred par minutami prave
Do Nitri chcem ist lebo to mam blizsie a hlavne by som chcela popri skole zacat pracovat niekde pomimo, cize nieco lahsie ako Nitra by nebolo zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ale zostaň na matfyze, prečo chceš zmenu?
Do Nitri chcem ist lebo to mam blizsie a hlavne by som chcela popri skole zacat pracovat niekde pomimo, cize nieco lahsie ako Nitra by nebolo zle.